You are currently viewing Orchestra „ANDANTE” oferă tinerilor muzicieni ai Cetății șansa de a-și trăi visul 

Orchestra „ANDANTE” oferă tinerilor muzicieni ai Cetății șansa de a-și trăi visul 

Orchestra Simfonică de Tineret ANDANTE a apărut la Târgoviște în 2014 la inițiativa lui Ciprian Ravnic. Ăla început, toți membrii cântau la instrumente cu coarde, iar pe parcurs s-au mai alăturat și alte instrumente. Prima reprezentație a Orchestrei a fost în iarna lui 2014, alaturi de un cor din Cetate, reprezentație dedicată Crăciunului. Treptat, după alăturarea și altor instrumentiști, concertele de sărbători ale Orchestrei ANDANTE au devenit o tradiție a Cetății. Astăzi, din Orchestră fac parte elei ai Liceului de Artă, profesori și alți muzicieni, parteneri, care vin și din alte părți ale țării.
În 2020, Orchestra s semnat primul contract cu municipalitatea și a susținut o serie de reprezentații la Gradina de Vară a Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște. Astăzi, 08 septembrie. Orchestra va susține un concert de muzică de film la Cinematograful Independența în cadrul Zilelor Cetății.
Ciprian Ravnic își dorește să promoveze muzicienii târgovișteni, iar cei care vor să facă parte dintr-un astfel de grup trebuie să știe că dragostea pentru muzică și respectul pentru colegi sunt primele două condiții de admitere.
Distribuie: