Dragii noștri, acum 10 ani v-am invitat să ne fiți alături într-un proiect care a ieșit exact așa cum ne-am dorit. Acel proiect este gazetadambovitei.ro și vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi zi de zi.

Astăzi, vă invităm să ne fiți alături într-o nouă aventură: municipiultargoviste.ro.

Ce este municipiultargoviste.ro? Este o revistă! O revistă despre oameni, locuri, povești, despre trecut, prezent și viitor. Cu timpul vrea să devină o comunitate virtuală, un loc al târgoviștenilor, o oglindă a frumoasei Cetăți de Scaun.

De ce acum? Ultimii doi ani au fost extrem de dificili, dar și foarte educativi. Una din lecțiile primite a fost nevoia de a fi mai umani, mai apropiați de cei dragi, nevoia de a readuce termenului “pozitiv” conotația pe care o merită. Și asta ne propunem aici. Să facem altceva! Să facem portrete, să zugrăvim întâmplări, să vă reamintim trecutul, să vă ținem la curent cu spiritul orașului, să vă arătăm ce e nou.

Din altceva-ul nostru face parte și un podcast realizat de directorul Kiss FM Târgoviște și Gazeta Dâmboviței.ro, Gabriel Cristache. “Oamenii Cetății” sunt oameni remarcabili pe care îi știți și care cu siguranță vă vor ține aproape.

Noi  facem o revistă! Iar pe voi vă așteptăm să vă luați buletine de municipiultargoviste.ro!

Echipa municipiultargoviste.ro și gazetadambovitei.ro