You are currently viewing Activități gratuite pentru tineri, la Centrul de Tineret din cadrul Fundației Județene pentru Tineret Dâmbovița

Activități gratuite pentru tineri, la Centrul de Tineret din cadrul Fundației Județene pentru Tineret Dâmbovița

Un spațiu generos, destinat activităților pentru tineret, aflat la etajul Casei Tineretuui din Târgoviște, a primit o pată de culoare de la organizatori și multă energie pozitivă din partea celor care au participat la prima activitate de când centrul și-a redeschis ușile.

Reprezentanții centrului au început amenajarea sălii, pentru a crea un spațiu cât mai primitor. Aici se vor desfășura diverse activități educative și recreative pentru tineri, de tipul atelierelor sau întâlnirilor cu anumit specific, precum seri de jocuri, seri de quiz, seri de film. Prima dintre activități – seminarul de dansuri internaționale susținut de Florentin Gheorghe, coordonator și dansator al Ansamblului Dionisos – s-a bucurat de o participare numeroasă. Astfel că centrul și-a reluat activitatea cu dreptul și la propriu, și la figurat – primul dans studiat fiind Damat Halay, un dans turcesc ce începe ca pas cu dreptul, la dreapta.

Centrul de Tineret este un proiect inițiat și implementat de Fundația Națională pentru Tineret. Activitățile sunt gratuite și sunt menite să ofere un plus de alternative pentru dezvoltare personală tinerilor din Târgoviște, în beneficiul lor și al comunității. Seminarul de dansuri internaționale are loc sâmbăta, de la ora 10.00. Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 15.00 – 18.00, este programat un atelier de fotografie, susținut de fotograful Florian Ispas. Programul activităților va fi anunțat pe pagina de Instagram/facebook a Fundației Județene pentru Tineret Dâmbovița.

Distribuie: