You are currently viewing Noi cursuri de fotografie pentru începători, la Școala FotoArt Studio

Noi cursuri de fotografie pentru începători, la Școala FotoArt Studio

Pasionații de fotografie au ocazia să descopere tainele acestei arte de la unul dintre cei mai reputați fotografi târgovișteni. Florian Ispas are o bogată experiență în domeniu și o împărtășește celorlalți începând din 2012, când a deschis școala de fotografie FotoArt Studio. Pandemia i-a impus o pauză în ceea ce privește cursurile de fotografie, dar solicitările au venit în continuare. Astfel că din această toamnă cursurile FotoArt Studio se reiau la Târgoviște.

În perioada 6 octombrie – 11 noiembrie 2023, o nouă grupă de cursanți va parcurge informațiile de bază în fotografie la un curs cu 11 teme cuprinzătoare, de la definiția și istoria fotografiei, formarea imaginii, structura unui aparat de fotografiat, tipuri de obiective și surse de lumină până la genuri fotografice și editarea fotografiilor. Cursul se adresează începătorilor care vor acumula astfel noțiunile de bază și se vor putea specializa ulterior, cum s-a și întâmplat de-a lungul generațiilor de cursanți trecute. “Scopul cursului nu este să formeze profesioniști, deși cine îl urmează are șansa să plece pe acest drum. Scopul este ca fiecare cursant să-și însușească noțiunile de bază astfel încât să știe pe ce direcție vrea să meargă: fotografie de eveniment, fotografie de produs, fotografie turistică” explică Florian Ispas.

Cursurile vor avea loc vinerea între 17.00-19.00 și sâmbăta între 10.00-12.00, la Biblioteca Județeană “Ion Heliade Rădulescu” din Târgoviște, dar și în alte locuri din oraș pentru ateliere practice și se vor finaliza cu un examen de absolvire. Mai multe detalii se pot obține de la Florian direct, pe Whatsapp sau Telegram, la 0724.22.15.02

Distribuie: