You are currently viewing Se redeschide stagiunea, la Teatrul Tony Bulandra. Iată ce spectacole sunt programate!

Se redeschide stagiunea, la Teatrul Tony Bulandra. Iată ce spectacole sunt programate!

Veste bună pentru iubitorii de teatru. Pe 27 septembrie se redeschide stagiunea teatrală, iar luna octombrie aduce și o premieră.

Stagiunea se reia cu o coproducție româno-coreeană intitulată 𝑨𝒓𝒈𝒐𝒏𝒂𝒖𝒕𝒂𝒔, poveste care vorbește despre chemarea depărtărilor, despre raportarea la ideea de străin, de război și de limbi diferite, ce își găsesc concilierea prin simpla interacțiune interumană, bazată pe limbajul nonverbal și paraverbal.

Octombrie debutează cu “Jocul de-a vacanța” după Mihail Sebastian, în regia lui Marius Costache (6 octombrie); “Doamna Escobar”, un spectacol de Ana Maria Carablais (7 octombrie) și “Opposites Attract” de Bruce Kane, în regia lui Florin Piersic Jr. Joi, 12 octombrie, este programată o premieră – “Proștii sub clar de lună”, după Teodor Maziuliu, în regia lui Constantin Tache Florescu. Programul spectacolelor continuă pe 14 octombrie cu “Sfârșit de partidă”, de Samuel Beckett, în regia lui mihai Mănuțiu și “Război” de Lars Noren, regie Anda Drăgan, pe 15 octombrie. Pe 22 octombrie târgoviștenii și nu numai au ocazia să vadă sau să revadă spectacolul “Împărăteasa Chinei” de Ruth Wolf, în regia lui Alexander Hausvater. Iar ultimul week-end din octombrie aduce “Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, regie Chris Nedeea (27 octombrie); “Zorba Grecul” de Nikos Kazantzakis, regia Mc Ranin (28 octombrie); “Mireasă de împrumut” de A. Lindgren, regie Răzvan Popa.

Biletele pot fi achiziționate online https://www.eventim.ro/…/teatrul-tony…/profile.html… sau de la recepția teatrului.

Distribuie: