You are currently viewing Trooper a sărbătorit 20 de ani de la lansarea primului album

Trooper a sărbătorit 20 de ani de la lansarea primului album

Emoție mare pentru băieții de la Trooper. Sâmbătă, 24 septembrie a.c., au sărbătorit, la Arenele Romane, 20 de ani de la lansarea primului lor album. Lângă ei pe scenă au urcat cei care le-au fost alături la acea vreme, dar și Intelligent Music Project și Olympus Mons.

 

Mi-am adus aminte de perioada petrecută în studio când am înregistrat. Atunci intram pentru prima oară în viața noastră într-un studio profesionist. Nu pot să-ți spun câtă emoție, presiune și cât stres am simțit. Dar în final, discul ăsta ne-a pus pe harta rock-ului românesc și-i suntem datori.”, spune Coiotu’.

Aproape 700 de oameni, de toate vârstele, au venit să le fie alături târgoviștenilor care, de mai bine de 20 de ani, au demonstrat că se poate ajunge la inimile oamenilor doar prin muzică. Fără artificii, fără paiete și fără lucruri spuse doar de dragul de a vorbi, Trooper a demonstrat că pentru oameni, mulți oameni, naturalețea și sinceritatea lor valorează mai mult decât un top de radio sau un prim-plan monden.

N-ai uitat versurile melodiilor după atâți ani?

Pe astea nu le mai uit nici dacă vreau. Primul disc nu se uită niciodată!

 

Nimeni nu se aștepta ca Trooper să devină o vocea care unește generații. Succesul a venit ca o consecință, nu a fost un scop. Când au intrat pentru prima dată în studio, nu se așteptau ca muzica să devină modul lor de viață. „Nici măcar nu conștientizam că se poate ajunge aici. N-am intrat în studio să înregistrăm cu gândul că vom ajunge aici.”, ne-a spus Alin acum, la 20 de ani de la lansarea albumului.

Pentru oamenii care le sunt mereu alături, dar care n-au reușit să ajungă la aniversare, băieții de la Trooper au pregătit o surpriză. Astăzi, 29 septembrie,  stați cu ochii pe pagina de Faceook Trooper România. La ora 20:00 vă așteaptă o surpriză!

#staytrooper

Distribuie: