You are currently viewing Zilele Cetății aduc evenimente pentru toate vârstele și pasiunile

Zilele Cetății aduc evenimente pentru toate vârstele și pasiunile

În perioada 8-10 septembrie târgoviștenii vor sărbătorii Zilele Cetății, iar în acest an vor fi organizate evenimente pentru toate vârstele și pasiunile.

Dincolo de clasicele competiții sportive, Saloane Editoriale și Târguri de Meșteri, se vor organiza un show aviatic și o ridicare cu balonul cu aer cald (dacă vremea va permite acest lucru), dar și seri de film pentru cei mici, concerte și competiții în cadrul Clubului de pensionari. Nu știu despre voi, dar dacă bunicile se pun pe gătit în ritm de competiție, noi chiar vrem să fim acolo să gustăm din mâncărurile cu care am crescut.

În acest an ne așteaptă și trei concerte inedite. În prima seară, Horia Brenciu și Orchestra sa vor face atmosferă și știm sigură că un artist cu energia lui Horia nu poate însemna decât o seară întreagă de voie bună. A doua seară este dedicată rock-ului târgoviștean. Lovebite și Trooper vor crea o atmosferă care să meargă la fix cu Turnul din fundal. Iar cea de-a treia seară aduce pe scena de la Târgoviște, pe lângă Nichole Cherry și Dorian Popa, una dintre cele mai spectaculoase și puternice voci ale României – Loredana Groza.

Sărbătoarea dedicată fostei capitale se va încheia cu un spectacol de lasere și un foc de artificii.

Distribuie: