You are currently viewing 8 martie la FO AH Târgoviște. Toate ingredientele unei petreceri pe cinste

8 martie la FO AH Târgoviște. Toate ingredientele unei petreceri pe cinste

 

Ziua femeii a fost încă un prilej pentru salonul de evenimente FO AH din Târgoviște să-și răsfețe invitații cu un meniu deosebit și o atmosferă minunată întreținută de celebrul band al lui Marian Mateescu, dar și de DJ Alex.  Muzica bună și repertoriul variat și bogat al artiștilor, precum și generosul ring de dans, au îndemnat invitații la dans pe parcursul întregii seri. Chiar dacă numeric domnii au fost mai puțini, doamnele au știu să se distreze și singure, fie că a fost vorba de dansuri populare sau dansuri moderne.

FO AH a ales pentru meniul petrecerii de 8 martie o gustare rece cu delicatesuri culinare: salată cu rață crocantă, andive, țelină, măr caramelizat și prune; mousse de foi gras cu caviar de cireșe amare; tartină cu unt caju și trufe, pudră de afine; carpaccio de somon afumat, roșii uscate, capere, dressing de lime și fructul pasiunii; quattro formaggi chesse bal; frigărui brânzeturi și fructe; icre de știucă și file de vită cu maioneza wasabi. Felul principal a fost format din medalion de file mignon de porc și curcan, sos bearnaise, cremă de cartofi dulci și sparanghel, iar la desert un delicios tort de bezea, ciocolată și zmeură, cu sos de fructe de pădure. În plus, un open bar a oferit cocktail-uri sau alte băuturi celor prezenți.

Invitații au putut păstra amintirile acestei petreceri și în imagini surprinse de o cabină foto 360.

Salonul de evenimente FO AH,  strada Gimnaziului, nr. 64, din  Târgoviște, 0722 494 037. Toate ingredientele unei petreceri pe cinste!

Distribuie: