You are currently viewing Atlas Residence Târgoviște, case în liniștea naturii, dar cu confortul zonei urbane

Atlas Residence Târgoviște, case în liniștea naturii, dar cu confortul zonei urbane

Da, se poate! O casă în liniștea naturii, dar cu confortul și infrastructura zonei urbane. Dezvoltatorul Imobiliar Atlas Residence din București a finalizat în Aninoasa, cel mai nou ansamblu rezidențial: Atlas Residence Târgoviște, pe strada Constantin Manolescu din Aninoasa, în zona “La Visini”.

Îți poți alege una din cele 20 de case disponibile în acest moment, fiecare cu finisaje de lux și grădină proprie, în imediata apropiere a municipiului Târgoviște. Dezvoltatorul pune la dispoziția celor interesați trei tipuri de case în funcție de dorințele și nevoile acestora, cu suprafețe construite între 123 mp și 150 mp și grădini de până la 660 mp.

Structura caselor este din beton armat, cu pereți de cărămidă atât la interior, cât și la exterior și tâmplărie de cea mai bună calitate. La interior casele au centrale termice performante, senzori de gaz, încălzire prin pardoseală, dar și finisaje moderne obținute cu materiale de calitate. Spațiile comune beneficiază de asfalt, iluminat stradal, contoare pentru utilități, iar accesul în cartier este condiționat de o barieră electrică, pentru siguranța rezidenților.

Atlas Residence Aninoasa este cel de-al cincelea proiect de acest tip al dezvoltatorului imobiliar, acesta având finalizate patru proiecte și în București și Otopeni.

Cei interesați pot cere o ofertă la numărul de telefon 0728 681 819. Detalii și pe targoviste.atlas-residence.ro sau direct în showroom – Comuna Aninoasa, strada Constantin Manolescu (la Vișini), de luni până vineri între orele 10:00 – 18:00.

 

 

 

Distibuie