You are currently viewing Boccone – o savuroasă afacere de familie

Boccone – o savuroasă afacere de familie

Ce e Boccone? În câteva cuvinte aș putea zice că e un altfel de restaurant, pe un concept rar în România de bucătărie deschisă și materie primă de înaltă calitate, mare parte provenită direct din Italia.

În general, însă, când este vorba de mâncare nu e loc de cuvinte puține. Așa că la deschiderea Boccone am descoperit o explozie de savoare în preparate care au la bază vită, fructe de mare și pâine artizanală. Toate, preferatele mele! Iar totul este pregătit în fața clienților de Chefii Florin și Alex Radu, într-o afacere de familie în care partea de management în aparține lui Silviu Radu. Cei trei frați vor să pună bazele la Târgoviște unei francize care să ducă savoarea preparatelor în întreaga țară.

De fapt, ideea acestei afaceri a plecat chiar de la dorința de  a mânca ceva bun, ceva pe gustul celor trei, combinat cu concept împrumutat din Florența. Așa s-a ajuns ca meniul să fie deschis de panini cu foccacia artizanală și diverse combinații de gusturi matinale care să meargă bine cu o cafea și o brioșă. Peste zi sau seara, pe lângă meniu, cei de la Boccone m-au sfătuit să plec urechea și la sfatul Chef-ului, pentru că vor fi preparate neașteptate, în funcție de aprovizionarea cu materie primă.

„Vrem să promovăm produse de calitate la prețuri decente” îmi spune Silviu, după ce am gustat din majoritatea preparatelor, plus un desert de casă. Toate excelente!

Dacă vreți să vedeți despre ce vorbesc sau sunteți curioși să gustați preparatele, Boccone este deschis în fiecare zi de la ora 8:00, la parterul magazinului Muntenia.

Distibuie