You are currently viewing Eleganța Chesterfield, produsă la Târgoviște

Eleganța Chesterfield, produsă la Târgoviște

O emblemă a luxului si a opulenței la originile sale, clasica canapea Chesterfield a traversat cu succes vremurile, rămânând un model de referință. Astăzi, eleganța și rafinamentul pe care îl conferă interiorului o canapea Chesterfield este accesibilă tuturor.

Acest model de canapea este produs și la Târgoviște de Ara Home Design, o fabrică de mobilă înființată în 2019 cu fonduri europene.

Ara Home Design produce la comandă mobilier tapițat personalizat. Cele mai vândute modele de canapele, fotolii sau paturi sunt stil Chesterfield, dar pot fi executate și alte modele, combinații de fier lemn, tapițerie, după preferința clienților. Gama de materiale este extrem de diversificată, cu materiale rezistente la uzură, ușor de curățat sau potrivite caselor în care există animale de companie. Produsele fabricii târgoviștene au ajuns în Dâmbovița, București, Brașov, Prahova sau Iași.

Conform managerului fabricii de mobilă, situată pe Aleea Mănăstirii, cei 15 angajați din producție sunt toți oameni cu experiență, iar din mâinile lor ies obiecte de mobilier pentru amenajarea clasică a unei locuințe cochete sau a unui birou impozant. Anul acesta este un an dificil din cauza efectelor pandemiei și a scumpirilor în lanț. Cu toate acestea, în cei trei ani de funcționare s-a mizat în primul rând pe calitate, de aceea reprezentanții fabricii cred că acest lucru este un atu care le va folosi și în viitor.


Distribuie: