You are currently viewing Franciza Gyros Thessalonikis a ajuns și la Târgoviște! Cu ce ne-am delectat

Franciza Gyros Thessalonikis a ajuns și la Târgoviște! Cu ce ne-am delectat

Franciza Gyros Thessalonikis a ajuns și la Târgoviște, deschisă de doi tineri în zona sensului giratoriu de pe Tudor Vladimirescu (zona Regal).

Cum nu avem obiceiul să ratăm astfel de evenimente, am mers chiar în prima zi să gustăm preparatele grecești pe care le știam din capitală.

Gyros Thessalonikis este o afacere de familie care a început în București în 2011 și care s-a extins prin restaurante proprii sau în franciză. Se mizează pe preparatele clasice pe care românii le preferă în concediile din Grecia, o mare parte din produse fiind importate de acolo.

Ce găsiți la  Gyros Thessalonikis: Gyros, Souvlaki, Zatziki, Tirokafteri, Souvlaki, Halloumi, Feta, Salata Grecescă și multe altele.

Cum nu era prima masă a zilei, cu Gabriel Cristache și Puiu Jipa am ales salata grecească, dovlecei pane și feta la grătar.  Lui Puiu i-ar fi plăcut mai multe condimente (dar asta se poate rezolva ușor), iar lui Gabi, mai multă organizare în preluarea comenzilor (dar era prima zi, cu majoritatea angajatorilor străini, deci și asta se poate rezolva). Eu nu prea fac nazuri la mâncare așa că m-am concentrat pe muzică și atmosferă, cu gândul la o tavernă de pe una din plajele insulelor grecești. Oricare!

Cert este că, după cum se prezintă acum, Gyros Thessalonikis Târgoviște pe lista locurilor unde vom mai mânca.

Distibuie