You are currently viewing Târg de chilipiruri, vineri, 26 august, în Târgoviște!

Târg de chilipiruri, vineri, 26 august, în Târgoviște!

  • O nouă ediţie a Târgului de chilipiruri „Marea Scotoceală”

Mămici şi tătici, sunteți așteptați VINERI, 26 august, la o nouă ediţie a Târgului de Chilipiruri „Marea Scotoceală”, unde puteţi găsi haine, jucării, bijuterii, obiecte handmade, fructe proaspete din grădină, kurtoş cald şi gustos şi multe, multe altele. Mămicile şi copiii au scotocit bine-bine prin casă după lucrurile de care nu mai au nevoie, dar de care se pot bucura şi alţii, şi le vor aşeza pe tarabele din spaţiul generos cu verdeaţă şi umbră de la Hera Kids, în Târgovişte, pe Strada Justiţiei, Nr.7, în spatele Liceului Economic.

Cu siguranţă, aici, la Târgul de Chilipiruri „Marea Scotoceală”, vei găsi ceva de care ai nevoie. Nimeni nu pleacă cu mâna goală.

Ţrebuie să știți că nu va lipsi limonada. Va fi din belşug, pentru toată lumea. Păzea la micii comercianţi! De fiecare dată, cei mai tari comercianţi sunt cei mici, care cum-necum te vor convinge să cumperi câte ceva. Sunt şi buni negociatori. Dar nu-ţi fie teamă, nu vor lua şi pielea de pe tine, dar nici nu vor renunţa uşor, la un preţ de nimic, la jucăriile îndrăgite şi de care au avut mare grijă. Îţi vor da cel mai bun preţ, pentru ei şi pentru tine. Îi poţi vedea şi mişunând printre oameni, căci a vinde e o artă. Ei învaţă să negocieze, să interacţioneze, iar tu înveţi să economiseşti. E win-win!

Vineri, 26 august 2022, de la ora 17.00 ,  în incinta Hera Kids, pe Strada Justiţiei, Nr.7, în spatele Liceului Economic.

 

Distibuie