You are currently viewing Lansăm primul volum „Oamenii Cetății”. Interviuri de colecție cu prieteni dragi

Lansăm primul volum „Oamenii Cetății”. Interviuri de colecție cu prieteni dragi

Mulți dintre târgovișteni îl știu pe Gabriel Cristache. Face presă din vremea-n care nu mulți înțelegeau ce înseamnă un radio, o știre sau o grilă de emisie. Deși inginer de profesie, vocația s-a dovedit a fi mai puternică decât vocea rațiunii. De ceva vreme însă, Gabi a ales munca din spate. E vocea din spatele multor spoturi publicitare locale, e omul care ține în echilibru entuziasmul meu și al Crinei și managerul care a făcut dintr-un site de știri, un ziar independent. Deși l-a scos din zona de confort, Crina a reușit să-l molipsească repede cu bucuria din spatele acestui proiect. Două-trei exerciții de dicție ca să-și dreagă vocea, emoțiile unui nou început, precauție și… acțiune!

Rând pe rând s-au așezat pe fotoliul din studioul nostru oameni dragi, oameni pe care-i respectăm. S-au spus povești emoționante și ne-am adus aminte de vremea-n care n-avem toți atâtea griji. Gabi a reușit mereu să păstreze discuțiile într-o zonă confortabilă și s-a dovedit a fi iscusit în a-i valorifica pe fiecare dintre cei ce-au acceptat să ne treacă pragul. Aceasta este forma noastră de respect. Modul în care le mulțumim oamenilor Cetății pentru ce ne-au oferit.

Pentru că la noi în redacție cartea a stat mereu la loc de cinste, împreună cu profesorul Ionuț Cristache și cu sprijinul Primăriei Municipiului Târgoviște am pus pe hârtie patru luni de muncă făcută cu drag de Gabi. Așa a apărut volumul „Târgoviște – Oamenii Cetății”, o colecție de interviuri gata de așezat în bibliotecile târgoviștenilor.

Așadar, joi, 08 septembrie, începând cu ora 17:30, vă invităm în Foaierul Cinematografului Independența pentru a lansa primul volum sub semnătura lui Gabriel Cristache.

 

Distribuie: