You are currently viewing Târgovișteanca Daria Istrate, coautor al unei lucrări de dezvoltare personală lansată de curând în Asia

Târgovișteanca Daria Istrate, coautor al unei lucrări de dezvoltare personală lansată de curând în Asia

Recent s-a lansat în mediul virtual cartea „Women’s Leadership Retold: What To Keep, Leave Back, and Build”. Este o colecție de reflecții și practici privind dezvoltarea capacităților noastre interioare de a deveni femei și bărbați aspiranți – lideri ai acestei lumi.
Unul dintre coautori, este târgovișteanca Daria Istrate, absolventă de Harvard. Prin capitolul ”How to Take Action” vorbește despre evoluția ei spre performanță și excelență, despre provocări și proiecte de viitor:
”Scriu despre experiența mea personală ca fiică și soră ce am crescut într-o țară comunistă din Europa de Est și mai târziu ca femeie profesionistă, soție și mamă care studiază și lucrează în SUA. Discut despre puterea comunității în promovarea obiectivelor personale și de carieră, despre cum să-ți construiești rețeaua de sprijin și să acționezi. Înseamnă mult pentru mine să pot scrie în această carte și sper ca ideile mele să ajute cititorii în momente dificile. Cred că toți avem sfaturi înțelepte de împărtășit, modalități de a ne raporta la lumea în care trăim, dar mai ales avem speranța că numai într-o comunitate armonioasă îți poți împlini visurile.” a mărturisit Daria Istrate.
Daria Istrate (Harvard, MBA) are o experiență vastă în strategie, consiliind companii cu privire la achiziții transfrontaliere, fuziuni și restructurare în domeniul sănătății, energiei și logisticii. În ultimii 10 ani, ea și-a perfecționat expertiza în dezvoltarea și comercializarea de tratamente pentru cancer.
Distibuie