You are currently viewing Un mărțișor din mâna a patru generații. Andra Tudor dă lemnului formă și suflet

Un mărțișor din mâna a patru generații. Andra Tudor dă lemnului formă și suflet

Uneori ne emoționează poveștile în care o mamă și o fiică lucrează împreună la un vis frumos, dar noi am găsit o afacere în care patru generații de femei aduc la viață, an de an, simbolul primăverii. Astăzi vorbim despre Andra Tudor și afacerea ei inedită.

 

Totul a început în 2014 când Andra și-a propus să-i construiască fetiței sale, Diana, o carte senzorială. A muncit mult, dar și rezultatul a fost pe măsură. La sugestia soțului a publicat imagini cu prima ei carte senzorială, iar comenzile nu au întârziat să apară. Treptat, Andra a început să creeze jucării de lemn, decorațiuni, iar de 6 ani e nelipsită de la târgurile de mărțișoare. Andra nu este însă singura talentată a familiei. Afacerii ei i s-au alăturat mama și bunica ei, ambele pasionate de cusut și broderie și, încă de la vârsta de 4 ani, Andra se poate baza și pe ajutorul micuței Diana, inspirația proiectului Didi Craft.

Cele patru doamne lucrează astăzi în mod profesional, cu firme chiar și de dincolo de ocean. De-a lungul timpului au colaborat cu un lanț mare de hipermarketuri din România, dar și cu cea mai mare platformă de cumpărături online de la noi. Nu spun nu atunci când vine vorba despre proiecte care să le pună creativitatea la încercare.

Anul acesta, Didi Craft aduce la Târgul de Mărțișor din Municipiul Târgoviște o colecție inedită de mărțișoare cu unul dintre cele mai iubite personaje din cinematografia mondială – Wednesday Addams. Pentru 2023 Andra are multe alte planuri pe care abia așteptăm să le vedem prinzând viață din mâinile delicate a patru doamne care au crezut în pasiunea lor.

FOTO CREDIT: Eduard Ionescu

 

Claudia F. BADEA

Distribuie: