You are currently viewing Dacă și tu ai gândit ca Mircea măcar o dată, hai la Cinema Independența să vezi „Nuntă pe bani”

Dacă și tu ai gândit ca Mircea măcar o dată, hai la Cinema Independența să vezi „Nuntă pe bani”

Unul dintre cei mai respectați și îndrăgiți creatori de conținut din mediul online românesc, clujeanul Mircea Bravo (Popa), lansează o nouă producție cinematografică care va avea premiera pe 13 octombrie și la Cinematograful Independența din Târgoviște.

Filmul prezintă povestea unui tânăr sătul să tot meargă la nunți din obligație, dar care ajunge într-o situație limită, în care are disperată nevoie de bani. Astfel ajunge să-și organizeze nunta pe repede înainte pentru a putea face rost de bani.

Din distribuție filmului nu putea lipsi „bunica” lui Mircea Bravo, bătrâna care a stârnit aplauzele întregii țări atunci când, dincolo de toate „divele din online”, ea a fost cea care a primit în 2023 premiul Digital Divas, cel mai mare premiu feminin din online-ul românesc.

Așa că, dacă și tu tresari la fiecare plic sau invitație primită, hai să mergem împreună la cinema, să râdem pe cinste și să empatizăm cum simpaticul Mircea Bravo.

Distribuie: