You are currently viewing Yulyssei Mertic este puntea dintre artă și știință. Îmbină perfect fotografia și matematica

Yulyssei Mertic este puntea dintre artă și știință. Îmbină perfect fotografia și matematica

„Colegilor de liceu le spun săși urmeze visul, să nu se lase doborâți de nimic și de nimeni. Pot și vor reuși tot ce își propun. Să accepte sfaturi din partea celorlalți, însă săși asculte și instinctul. Să creadă în ei, să încerce să se autodepășească și să nu se compare cu cei din jur, deoarece fiecare este bun într-un anumit domeniu. Să fie conștienți că nimeni nu este perfect, iar ei trebuie să devină cea mai bună versiune a lor. Încercați să vă bucurați de anii de liceu, de sprijinul și ajutorul domnilor profesori, deoarece la facultate lucrurile se schimbă. Să nu vă fie teamă de bacalaureat, deoarece este un prag de care o sa treceți foarte ușor dacă depuneți o muncă constantă. Dar cel mai important este să vă acordați timp vouă, să faceți ceea ce vă place, ceea ce vă face să vă simțiți bine, să îmbinați utilul cu plăcutul. Fiți voi, credeți în voi și sunt sigură că veți reuși!

„Sunt ideile Yulyssei Mertic, o altă tânără valoroasă a comunității târgoviștene. Absolventă de top a Colegiului Național Pedagogic ”Constantin Cantacuzino”, olimpică națională și implicată constant în proiecte de voluntariat, Yulyssa  a absolvit Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, Academia de Studii Economice București. În prezent își continuă studiile în același domeniu prin Masterul – Analiza afacerilor și controlul performanței întreprinderii, în cadrul  Academiei de Studii Economice București.

Persoană deschisă spre nou, comunicativă, cu spirit de echipă și gata să învețe tot ce este nou, Yulyssa a demonstrat că poți studia matematica la nivel superior, deși în liceu ai fost la profil uman, filologie. Absorbită de frumusețea florilor și de arta fotografică, Yulyssa este o fire creativă care va izbuti să-și dezvolte o carieră de succes în contextul acestor pasiuni.”

Profesor Gabriela Istrate

„Vreau să inspiram cât mai mulți tineri prin modele pe care le oferim”

Distribuie: