You are currently viewing Axio Holistic – sănătate optimă prin terapii holistice, la Târgoviște

Axio Holistic – sănătate optimă prin terapii holistice, la Târgoviște

Avem în noi puterea de vindecare necesară. Trebuie doar să știm s-o accesăm. Claudiu și Camelia, fondatorii Axio Holistic, specialiști in detoxifiere regenerativă celulară, nutriționiști certificați și practicanți de terapii holistice, au trăit beneficiile transformatoare ale învățăturilor lui Dalai Lama și cunoștințele însușite dintr-o serie bogată de experiențe în budism, șamanism, ayurveda, medicina chineză, medicina tibetană, chi-kung, reiki, cheile genelor, human design, nutriție sportivă, nutriție regenerativă, noua medicină germană, chiropactică, meditații, detoxifiere regenerativa celulara, stări de conștiința extinsă. Acest bagaj imens de informații trebuia transmis mai departe și astfel au pub bazele centrului de terapii holistice Axio Holistic din Târgoviște. „Aceste experiențe ne-au determinat să dorim tot mai mult să putem oferi și celorlalți oameni cunoașterea pe care am dobândit-o în acești ani pentru vindecare și sănătate optimă. Așa s-a născut și a crescut conceput Axio Holistic.”

Terapia holistică tratează persoana în ansamblu, mai degrabă decât să se concentreze pe o zonă a ființei sale, pentru că omul este privit ca un întreg: corpul fizic, corpul mental, emoțional și spiritual sunt conectate între ele. “Lasă hrana să-ți fie medicament și medicamentul hrana. Această deviză a lui Hippocrate a fost punctul de pornire pentru călătoria noastră în fascinanta lume a nutriției inteligente.” Tot Hipocrate spunea că sănătatea începe din intestine, 80% din sistemul imunitar aflându-se aici, drept pentru care sănătatea începe cu o detoxifiere profundă. În acest sens Axio Holistic propune o serie de terapii mai puțin promovate:  hidrocolonoterapie, terapie prin plutire, ajustări osteo-articulare, masaj cu biocurenti, iridologie limfatică, aplicare ventuze, băi ionice, la care se adauga servicii de consiliere, detoxifiere regenerativă, scanare aparat Biorezonanta Quantum, nutriție regenerativă.

Hidrocolonoterapie

Curățarea colonului, numită și hidroterapie a colonului este procedura de spălare a intestinului gros cu apa filtrată și caldă. Scopul principal este de a elimina reziduurile fecale încrustate, gazele și depunerile mucoase. Această terapie de curățare permite nutrienților esențiali să rămână în organism în timp ce toxinele se elimină din organism.

Terapia prin plutire sau privare senzorială

Terapia prin plutire sau Terapia prin privare senzorială presupune un mediu cu gravitație zero, care permite minții și corpului să se elibereze complet, să se relaxeze și să se reseteze. Folosind 500 de kilograme de săruri Epsom, flotabilitatea apei face ca plutirea pe apă să se simtă ca și cum ai pluti în aer. Beneficiile sunt multiple: circulația sângelui îmbunătățită, gestionarea durerilor, îmbunătățirea sistemului imunitar, creșterea performantelor sportive, beneficii mentale, creșterea creativității, timp de reactie și acuitate senzorială mai bune, un somn mai sănătos și odihnitor.

Ajustări osteo-articulare

Ajustările osteo-articulare ajută la corectarea subluxațiilor, care sunt prin definiție, luxații osoase minuscule, cel mai frecvent întâlnite la nivelul coloanei vertebrale. Ajustările chiropractice au ca scop eliminarea interferențelor cu sistemul nervos, de obicei presiunea asupra măduvei spinării sau a nervilor cauzate de subluxații.

Masajul pe meridiane cu Bio-Curenti sau Fo-How

Datorită tehnicii moderne, masajul pe meridian Fo-how are un efect asupra punctelor biologice active, stimulează sistemul limfatic, curăță meridianele, restabilește circulația normală a Qi-ului și a sângelui, crește energia corpului și restabilește echilibrul yin-yang în organele interne. Aparatul folosit pentru masaj este sigur pentru client si cel care lucreaza cu el e specialist.

Iridologie limfatică

Există aproximativ 28.000 de terminații nervoase în iris. Irisul este la fel de personal ca o amprentă. Este unic pentru fiecare. Iridologia este un instrument de diagnostic care poate arăta stadii ale inflamatiei, congestii limfatice, nivelul de toxicitate din anumite zone ale corpului, daca un individ are nevoie de mai multe exercitii fizice, sau are nevoie sa se hidrateze mai bine, punctele tari și punctele slabe ale corpului tău, ajutându-te astfel să corectezi, să gestionezi în mod proactiv sau să previi anumite tipare de boală. Iridologia nu poate ameliora afectiuni, dar cu anumite modificări ale dietei, aport de plante medicinale si alte proceduri de detoxifiere etc. organismul poate fi ajutat să inverseze procesele bolii.

Băi Ionice

Una dintre cele mai populare modalități de prevenire holistică este baia ionică de detoxifiere pentru picioare. Este o metodă excelentă de a stimula sistemul limfatic să elimine toxinele acumulate în organism și este de asemenea o activitate relaxantă.

Detoxifiere regenerativă

Detoxificarea nu este un sistem terapeutic, nici o modalitate de eliminare a simptomelor, ci un sistem de vindecare prin abordarea cauzei care a condus la instalarea bolii. Presupune înţelegerea unui adevăr simplu, acela că organismul uman este terapeutul şi că energia are un rol central în cadrul procesului de vindecare. Se oferă programe de consiliere pentru persoanele care doresc o tranziție lentă către o dietă alimentară bogată în alimente crude, la sfarsitul căreia beneficiarii vor stăpâni arta de a găsi alternative sănătoase la alimentele pe care le consumă în prezent. Schimbarea dietei aduce cu sine o îmbunătățire generală a sănătății, o piele curata și mai multă încredere. A învăța care sunt alimentele potrivite speciei umane și cum să mănânci conștient înseamnă nutritie regenerativă.

Date de contact Axio Holistic

Adresa: Calea Ploiesti 29, Târgoviște, Dâmbovița

Telefon: 0345 401 455

Email: office@axioholistic.ro

Distribuie: