You are currently viewing Ce flori dăruiesc târgoviștenii în prima zi de școală?

Ce flori dăruiesc târgoviștenii în prima zi de școală?

Deschiderea anului școlar este de fiecare dată încărcată cu emoții pentru elevi și cadre didactice, dar și pentru părinți, care doresc să creeze momente și amintiri frumoase. În acest sens, florile dăruite doamnelor învățătoare și profesoare sunt o preocupare la început de septembrie. Ce preferă târgoviștenii, am aflat de la Ioana Teișanu, care lucrează în acest domeniu din 2016, când a deschis propria florărie, ceea ce o face să cunoască bine gusturile clienților în materie de flori.

Pentru începutul de an școlar, cel mai mult se caută aranjamentele florale. Între florile folosite se numără gerberă, crizantemă, lisiantus, astromelia, trandafiri, orhidee, mathiola sau floarea soarelui, în diferite combnații de plante și culori. Anul acesta, în trend sunt arajamentele în cutii, care dau florilor un plus de rafinament, în detimentul aranjamentelor în diferite vase sau coșulețe, la mare căutare în anii anteriori. Prețurile unui astfel de aranjament pleacă de la suma de 55 de lei.

Sunt persoane însă care preferă să dăruiască flori în ghiveci, pe principiul că dăinuie mai mult. Acestea pot fi oferite în punguțe cu toartă, fiind o altă cerință a târgoviștenilor în astfel de ocazii. Prețurile pentru florile în ghiveci pleacă de la 20 de lei.

Bucuria pe care o aduc florile dăruite, indiferent sub ce formă, este însă neprețuită.

Distribuie: