You are currently viewing Cinci zile de concerte și petreceri tematice, la poalele Turnului, de Zilele Județului Dâmbovița

Cinci zile de concerte și petreceri tematice, la poalele Turnului, de Zilele Județului Dâmbovița

În perioada 31 mai – 4 iunie vor avea loc Zilele Județului Dâmbovița. Timp de 5 zile, la poalele Turnului, vor avea loc concerte și petreceri tematice care să-i scoată din casă pe târgovișteni.

31 mai – de la ora 19:00, târgoviștenii se pot bucura de un spectacol de Operetă și, tot la poalele turnului, începând cu ora 21:00 se va da starul Rock Afterparty, o petrecere în aer liber pentru iubitorii muzicii rock, în toate formele sale.

01 iunie – de la ora 21:00, iubitorii muzicii latino se vor putea bucura și ei de o petrecere tematică unde pot asculta cele mai iubite piese latino ale tuturor timpurilor și pot dansa în voie.

02 iunie – începând cu ora 20:00 pe scena montată la baza Turnului vor urca Fuego și Orchestra Populară Chindia, iar de la ora 22:00, târgoviștenii pot rămâne la un afterparty cu muzică ușoară.

03 iunie –  de la ora 20:00, prietenii noștri de la Trooper vor urca pe scenă și vor cânta, ca pe vremuri, lângă turnul care le-a inspirat o parte din versuri. Apoi, va urca pe scenă una dintre cele mai cunoscut voci ale muzicii rock românești, Ștefan Bănică Junior. De la ora 22:00 se dă startul Nostalgia Afterparty, unde târgoviștenii pot fredona și dansa pe muzică veche.

04 iunie – duminică, în ultima zi de petrecere, de la ora 20:00, pe scena de lângă Turn vor urca Andra și Smiley. După concert urmează un spectacol de artificii și lasere, iar de la ora 22:00, Electronic Afterparty, pentru toți iubitorii muzicii electronice.

Așadar, ne vedem la Curtea Domnească, la poalele Turnului, pentru 5 zile de muzică, mâncare bună și dans.

Distribuie: