You are currently viewing Adrian-Florin Udroiu, de la CSS Târgoviște, proaspăt convocat oficial în lotul național de baschet U15

Adrian-Florin Udroiu, de la CSS Târgoviște, proaspăt convocat oficial în lotul național de baschet U15

Poartă numărul 15 pe tricou, dar a ajuns numărul 1 prin talent, multă muncă și dedicare baschetului. Adrian-Florin Udroiu, în vârstă de 15 ani, practică acest sport de la 6 ani, sub îndrumarea apreciatei antrenoare Gabriela Trandafirescu, căreia îi este recunoscător pentru evoluția sa de-a lungul anilor. Se pregătește zilnic, iar rezultatele sale în teren l-au făcut remarcat recent de reprezentanții Federației Române de Baschet.

La final de sezon 2023, la Campionatul Național U15 masculin, a fost laureat ca cel mai bun recuperator și cel mai eficient jucător din tot turneul. Aceste rezultate i-au adus convocarea oficială pentru lotul național de baschet U15. Astfel că în perioada 5-13 august 2023, va lua parte la Campus-ul pentru dezvoltarea jucătorilor coordonat de Nenad Trunic, în Kragujeva, Serbia.


Iubește foarte mult baschetul și e pregătit să muncească și mai mult pentru rezultate și mai bune. Cu pasiune pentru acest sport și o înălțime de aproape 1,86m care îi dă un avantaj, el mai are ca atuuri pentru reușită faptul că îi place matematica și logica, are orientare în spațiu și un bun spirit de observație.

Felicitări și mult succes!

Oana Berliba-Soare 

Distribuie: