Gala de Excelență a Județului Dâmbovița a răsplătit eforturile mai multor dâmbovițeni

Dâmbovița se mândrește cu mulți oameni dedicați profesiei sau pasiunilor lor, oameni care fac cinste județului prin implicarea de care au dat dovadă și rezultatele obținute. Astăzi, Consiliul Județean Dâmbovița a acordat 10 premii, evidențiind rolul important al celor nominalizați, în comunitate.

„Din viața județului Dâmbovița nu trebuie să lipsească momentele în care sunt sărbătorite toate reușitele și experimentele frumoase la care membrii acestuia au contribuit. Suntem aici astăzi pentru a premia excelența și pentru a le mulțumi celor care au ridicat ștacheta, care a reprezentat și reprezintă cu mândrie și cinste județul nostru. Acest eveniment este cea mai bună oportunitate pentru a aduce laolaltă o comunitate întreagă, pentru a-i asigura de întreg respectul nostru pe toți cei care au depus un efort exemplar în slujba comunității noastre. (…) Aș vrea să-i felicit pe cei pe care i-am premiat în cele trei ediții și vreau să le mulțumesc mult pentru tot ceea ce fac pentru județul Dâmbovița și pentru ce vor face de acum înainte”, a precizat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Ediția 2024 a Galei de Excelență a Județului Dâmbovița a premiat oameni din diverse domenii: educație, cultură, contabilitate, salvare montană, politică, oameni care și-au adus aportul în dezvoltarea sau prestigiul județului, fără să aștepte laude sau recompense. Și-au făcut datoria sau și-au dus pasiunile pe culmi înalte și s-au făcut remarcați. Aceștia sunt:

– Florin Emil Badea, recunoscut pentru activitatea sa corală de prestigiu
– Maria Tufeanu, carieră dedicată cercetării la Institutul de Etnografie și Folclor „Constantin Brăiloiu”
– Ansamblul Folcloric „Bulgărașii” din comuna Băleni promovează cu mândrie tradițiile, dansul și portul popular bulgărești
– Vlad Miriță, un tenor cu o puternică amprentă pe scena lirică națională
– Ingrid Nicole Amuza, la doar 9 ani, a triumfat la Concursul Internațional de Aritmetică Mentală
– Vasilica Alexandra Ioana, medaliată cu aur la Campionatul European de Karate Shito-Ryu
– Doina Leuștean, director executiv al CECCAR Dâmbovița și cadru didactic universitar, a format generații întregi de profesioniști
– Gheorghe Deaconescu, un om dedicat muntelui, cu sute de acțiuni de salvare a celor aflați în pericol
– Petre-Gheorghe Bârlea, un profesor excepțional, istoric literar, eseist, lingvist și publicist
– Victor Boștinaru, recunoscut pentru o activitate politică bogată atât la nivel național, cât și european

„Este o gală menită să pună în lumină realizări și oameni care ne fac mândri că suntem dâmbovițeni, dar, în același timp, reprezintă și un act de responsabilitate socială și comunitară. Trăim niște vremuri în care valorile autentice sunt uitate sau chiar blamate. De aceea, o gală de excelență are menirea de a restabili un echilibru”, a precizat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

gala excelenta 2024

img 5798

img 5804   img 5819

img 5805

img 5809

img 5822

img 5828

 

 

img 5844   img 5855 img 5856 img 5861

img 5820

Distribuie: