You are currently viewing Amer1knu și-a pus în versuri „onoarea vișinie” (VIDEO)

Amer1knu și-a pus în versuri „onoarea vișinie” (VIDEO)

„Am lansat acum o săptămână o nouă piesă exclusivă, care poate fi vizualizată pe YouTube, fiind în același timp disponibilă pe toate platformele.

 Folosesc termenul „exclusiv” pentru că face parte din segmentul vișiniu, semnând deja 3 piese care au ca subiect echipa de fotbal Rapid București, eu făcând parte din galeria acestei echipe de 25 de ani. Piesa se numește „Onoarea Vișinie” și este un tribut adus galeriei, care în prezent este cea mai frumoasă, numeroasă și implicit puternică galerie din România!

 Dacă la primele piese din acest segment, „Din toate ce s-au întâmplat” și „Daniel Gabriel Pancu” am ales să nu colaborez cu cineva, de această dată îl am invitat pe Hoynar, un alt rapper rapidist și bun prieten de-al meu.

 Videoclipul este regizat și montat de Sorin-Cristian Mănăstireanu, care a făcut o treabă foarte bună, acesta fiind și videograful clubului Rapid. Țin să-i mulțumesc pe această cale! Piesa are aproape 6000 de vizualizări într-un interval de 6 zile, de când a avut premiera în mediul online. Cu această piesă am deschis programul dedicat inaugurării stadionului din Giulești, fiind practic primii artiști care au cântat oficial pe noua arenă rapidistă.

 Vor mai urma cu siguranță proiecte cel puțin la fel de interesante. Mă bucur că pot fi activ și din punct de vedere muzical în acest an centenar, Rapid urmând să împlinească 100 de ani, pe 25 iunie! Ca prezență în Peluză, în acest sezon nu am lipsit la niciun meci, chiar dacă eforturile au fost considerabile și înțelegerea celor din jur, pe măsură.”

Bogdan Marius Gheorghe, alias Amer1knu este colegul nostru de redacție, dar și fondatorul și liderul brigăzii „Ultras Târgoviște”, facțiune oficială a Peluzei Nord, care în prezent are în componență 60 de membri.

Distribuie: