You are currently viewing Lansare de carte – O viață de actor între două coperți

Lansare de carte – O viață de actor între două coperți

Cultura ocupă un loc important în redacția noastră. Revista e plină de oameni, evenimente și locuri cu o încărcătură culturală aparte și care reprezintă puncte de reped pentru orașul Târgoviște. Și tocmai pentru că ne dorim să contribuim la conservarea valorilor locale, cu sprijinul profesorului Ionuț Cristache, responsabilul redacției atunci când vine vorba de promovarea artei, frumosului și a cuvintelor bine alese, am reușit să mai ducem la bun sfârșit un proiect.

Astfel, duminică, 29 ianuarie 2023 lansăm încă o carte din colecția de cultură de la Gazeta Dâmboviței. Un cadou, un semn de mulțumire, pentru unul dintre Oamenii Cetății, pentru un om care și-a dedicat viața artei și pe care nimic nu-l poate despărți de scenă. Puiu Jipa împlinește 65 de ani, dintre care 20 petrecuți pe scena de la Târgoviște. Deși s-ar putea retrage liniștit, Puiu va continua să joace pe scena teatrului Cetății și să bucure publicul cu rolurile lui savuroase.

Puiu Jipa, unul dintre primii invitați ai Podcastului nostru, lansează volumul „TABLETA DE MARȚI – Așa o lipsă de incultură…”. Evenimentul de lansare va avea loc în a doua lui casă, Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, începând cu ora 18:00.

Așadar, vă așteptăm cu drag alături de întreaga echipă și de oamenii care scriu în Gazetă săptămână de săptămână.

Distribuie: