You are currently viewing Lovebite – Cinci elevi târgovișteni care vor să calce pe urmele Trooper

Lovebite – Cinci elevi târgovișteni care vor să calce pe urmele Trooper

Au 15 și 16 ani și au deschis concertul Trooper de la Zilele Cetății Târgoviște. Este vorba despre cinci elevi ai Liceului de Arte din Târgoviște, care împreună au dat viață unei formații rock în care își pun toată pasiunea pentru muzică

Renata Jäger (16 ani) – voce, Lu (15 ani) – chitară, Vlad (15 ani) – chitară – voce, Ștef  (16 ani)-bass, Elvira (15 ani) – tobe sunt împreună Lovebite.  “Rockul este pentru noi muzica prin care ne putem exprima cel mai bine, muzica pe care o simțim cu adevărat ca parte din noi.” spun tinerii rockeri.

Faptul că au fost aleși să cânte în deschiderea Trooper le dă aripi pentru viitor: “A fost un vis împlinit. Trooper au fost, sunt și vor fi cel mai puternic și motivațional exemplu pentru noi. Dacă nu erau ei, nu am fi fost aici. Acum sunt și prietenii noștri. Le mulțumim cu puterea a 5 inimi pentru tot ce au făcut ca să ne ajute!”

Planurile de viitor ale Lovebite sunt legate, evident, de muzică: “Plănuim să rămânem ca o familie și să cântam pentru restul vieților noastre.” Mult succes!

Distribuie: