You are currently viewing Concept inedit la Concertul de Primăvară de la Muzeul de Istorie

Concept inedit la Concertul de Primăvară de la Muzeul de Istorie

M-am convins!

Târgoviștenii sunt îndrăgostiți de artă și știu cum să o prețuiască. Au dovedit acest lucru într-un concert inedit care a avut în spate un concept special.

Joi, 23 februarie 2023, la Muzeul de Istorie din Târgoviște a avut loc un Concert de Primăvară sub atenta coordonare artistică a conf. Dr. Heliana Drăgușin. Invitații s-au bucurat de interpretări ale unor arii și duete celebre închinate iubirii de către compozitori precum Rossini, Verdi sau Mozart.

Interpreții ale căror voci au răsunat într-una dintre cele mai impunătoare clădiri ale Cetății Târgoviștei au fost soprana Anastasia Türköz și baritonul Cristian Ruja. Cei doi au fost acompaniați la pian de Raluca Ouatu.

Dincolo de clipele de liniște și emoție pe care le-au trăit invitații, la finalul evenimentului ei au fost cei care au decis cât ar trebui să coste un bilet pentru o astfel de reprezentație. Banii strânși le-au fost oferiți artiștilor pentru minunata interpretare. Veți găsi mai jos un fragment de care să vă puteți bucura pentru câteva minute.

Claudia F. BADEA

Distribuie: