You are currently viewing Târgoviștenii care joacă în ultimul videoclip Cargo! Care este povestea din spatele imaginilor

Târgoviștenii care joacă în ultimul videoclip Cargo! Care este povestea din spatele imaginilor

Cargo, una dintre cele mai iubite trupe rock din România, a lansat recent videoclipul ultimului single „Cruce-n destin”, în care apar și patru târgovișteni. Este vorba despre Vasile Lupașc, Silvia Lupașc, Ilie Gherghu și Ciprian Olteanu. Despre această experiență ne-a vorbit scriitorul Vasile Lupașc.

“Când Cargo mi-a propus să filmez pentru videoclipul piesei „Cruce-n destin”, în vara anului trecut, am acceptat fără rezerve. Așteptam să mă pot revanșa față de gestul lui Adrian Igrișan, care a promovat cartea mea despre Vlad Țepeș în 2009, chiar dacă nu ne cunoșteam. Mi-a plăcut piesa și mai ales mesajul ei. Piesa vorbeste despre lupta eternă dintre bine și rău, despre anumite cruci/răscruci în destin pe care le putem avea cu toții. De alegerile făcute în acele momente depinde viitorul nostru și poate al generațiilor viitoare. Chiar și unele alegeri care pot părea inocente sau prea puțin importante, cum ar fi alegerea ca ”pecete” personală a unei imagini malefice, pot reprezenta astfel de răscruci.”

Dacă Vasile Lupașc, Ilie Ghergu și Ciprian Olteanu erau familiarizați cu ideea unui platou de filmare, pentru Silvia Lupașc experiența actoricească a fost una în premieră. „De la regizor am înțeles că trebuie să existe un duel destul de complex între personajul masculin și cel femin. Pentru ca scena de luptă să arate credibil, ne-am antrenat vreme de trei luni. Soția mea, care nu este actriță, a acceptat să mi se alăture în videoclip. Ar fi fost foarte greu să încerc o scenă de luptă cu o persoană abia întâlnită, cu o zi sau două înainte de filmare”, a mai explicat Vasile Lupașc, sportiv medaliat în multiple stiluri de luptă.

Melodia „Cruce-n destin” este compusă de către Adrian Igrișan, pe versuri de Adrian Igrișan și Claudiu Cirtina, iar producția a fost realizata de către trupa Cargo. Videoclipul a fost filmat în munții Făgăraț și la castelul Făgăraș și a fost regizat de către Sorin Mihai. „Faptul că suntem prieteni și am mai lucrat împreună cu Ilie Ghergu și Ciprian Olteanu a făcut ca zilele de filmare, grele și lungi, în conditii nu tocmai facile să ni se pară mai ușoare. Nouă ne place ce a ieșit, sperăm să vă placă și vouă!”

 

Distribuie: