You are currently viewing Cupa “Nicu Ciupercă” – de la un joc în memoria unui prieten, la o competiție în calendarul FRT

Cupa “Nicu Ciupercă” – de la un joc în memoria unui prieten, la o competiție în calendarul FRT

În 2017, prietenii omului de afaceri Nicu Ciupercă s-au strâns în primul turneu de tenis organizat în memoria acestuia. O competiție care a strâns de la început zeci de participanți la initiative târgovișteanului Marian Grigorescu, un împătimit al acestui sport. Grigorescu și-a propus de la prima ediție ca memorialul să devină unul de tradiție. După o muncă de patru ani, turneul de tenis a intrat în calendarul FRT, fiind organizat în cadrul Federației Române de Tenis și având o anvergură națională.

În urmă cu câteva zile s-a încheiat a VI-a ediție a Cupei “Nicu Ciupercă”, la care au participat peste 80 de tenismeni, în meciuri de simplu, dublu și dublu mixt. Au venit la Târgoviște sportivi din Cluj, Brașov, Focșani, Botoșani, Ploiești, Pitești, București etc. Nu a lipsit decanul de vârstă al competiției, present la toate edițiile, târgovișteanul Costel Graur.Distribuie: