You are currently viewing Gelateria târgovișteană Miss Twist a scos pe piața o înghețată fără zahăr

Gelateria târgovișteană Miss Twist a scos pe piața o înghețată fără zahăr

Miss Twist Artisan Ice Cream, gelateria târgovișteană a producătorului Cicom le oferă, în această vară, târgoviștenilor și nu numai, două sortimente de înghețată fără zahăr. Este vorba despre înghețată artizanală, produsă în urma cererii venite din partea clienților care au probleme de sănătate și nu pot consuma zahar, sau din partea celor care au eliminat zahărul din consumul lor și al familiei.

“Este o înghețată realizată în metodă tradițională, artizanală, care conține frișcă, lapte și alte ingrediente din care în mod tradițional se face înghețată, doar că am înlocuit zahărul cu îndulcitori. Am pornit pe clasic. Am o ciocolată fără zahar și “fior di latte”, o înghețată cu lapte.

Planul meu este să creez mai multe arome, dar trebuie să se integreze perfect gustul. Înghețata cu ciocolată este unul la unul cu gustul înghețatei cu zahăr. Nu îți dai seama de diferență. Asta încerc să fac cu fiecare gust.

Oamenii au avut mereu nevoie să înlocuiască zahărul dar nu era așa de promovat. În ultimii ani oameni au devenit mai curajoși să încerce și alternative și au apărut și mai multe produse pe piață. Asta facem și noi. Pe lângă necesitatea medicală este și un trend justificat pentru cei care vor să-și mențină o sănătate bună”. a precizat despre noul produs, Sorina Coman.

Deocamdată, înghețata fără zahăr poate fi găsită în gelateria Miss Twist din Dâmbovița Mall.

 

Distibuie