You are currently viewing 09 martie – 16 ani de când Laura Stoica a ieșit din scenă

09 martie – 16 ani de când Laura Stoica a ieșit din scenă

Pe străzile Cetății se plimba cândva a fată frumoasă, delicată, sensibilă, dar cu o voce puternică și-o determinare demnă de divele americane.  Însă, pe 09 martie 2006, la nici 40 de ani, acea fată uimitoare s-a dovedit a fi un actor mult prea grăbit să-și părăsească scena. Considerată ca fiind cea mai puternică voce feminină din muzica rock românească, Laura Stoica nu mai are nevoie de nicio descriere, mai ales pentru târgovișteni.

An de an, târgoviștenii se adună să omagieze artista ale cărei piese au sensibilizat generații și încă nu și-au pierdut farmecul. De ziua Laurei Stoica Târgoviștea răsună în cântecele ei, iar oamenii cetății își amintesc de vremurile în care Laura Stoica avea parcă întreaga lume la picioarele ei.

Astăzi vă invităm să ne oprim pentru o clipă și să ne bucurăm de piesele sensibile și puternice ale Laurei Stoica, de melodiile pe care le știm cu toții și le fredonăm mereu. Iar într-o clipă de respiro, de liniște, să ne amintim de chipul frumos, de zâmbetul molipsitor și de actorul care-a ieșit grăbit de pe scenă înainte ca piesa să se fi terminat, iar publicul să fii avut ocazia să aplaude pentru ultima dată.


Distribuie: