You are currently viewing Ești neglijent cu ochelarii? Au apărut cei indestructibili! Îi găsești la Consult Optic by Iuliana (VIDEO)

Ești neglijent cu ochelarii? Au apărut cei indestructibili! Îi găsești la Consult Optic by Iuliana (VIDEO)

Producătorii de rame și lentile au venit și în întâmpinarea purtătorilor de ochelari care nu sunt foarte atenți cu aceștia, fie ca sunt adulți sau copii. Așa au apărut ochelarii indestructibili, din plastic foarte ușor, în diverse culori și forme. Ce înseamnă indestructibili? Înseamnă că acești nu se rup, nu se îndoaie, revenind mereu la forma inițială. Astfel de ochelari găsiți în Târgoviște la Consult Optic by Iuliana. Iar prețul lor este accesibil tuturor buzunarelor.

Cu răbdare și amabilitate, Iuliana oferă consiliere astfel încât cei interesați să achiziționeze ochelarii care să corespundă cerințelor și nevoilor specifice, la cel mai bun preț. În cabinetul ei  găsiți aici rame diverse, lentile colorate cu dioptrii, ochelari de soare, ochelari pentru condus, lentile de contact.

Așa că dacă vă doriți niște ochelari buni și la prețuri corecte, Consult Optic by Iuliana vă așteaptă pe Bulevardul I.C. Brătianu, nr 165, Târgoviște (zona Lidl Dealu Mare). TEL: 0770262364

Distibuie