You are currently viewing Severin Irimia concurează pentru unul dintre cele mai importante titluri din CrossFit

Severin Irimia concurează pentru unul dintre cele mai importante titluri din CrossFit

Pasionat de sport încă din adolescență. Severin Irimia nu ezită nicio clipă în a recunoaște rolul pe care Andrei Alexandrescu l-a avut în cariera lui. Astăzi, după zeci de competiții într-un sport care presupune multă rezistență, forță și îndemânare și multe trofee și medalii, Severin schimbă categoria de concurs într-una dintre cele mai importante competiții de CrossFit din lume.

În prezent, Severin se află la Madrid pentru a lua parte la Madrid Championship 2023, una dintre cele mai importante competiții din domeniu, unde va concura cu sportivi din toată lumea și de unde sperăm să se întoarcă acasă de pe podium. Este prima competiție în care Severin schimbă categoria la care concurează, acum intrând în categoria 35-39 de ani. cel mai probabil o să-l vedem și-n categoria 80+, căci nu se vede renunțând la sport.

Când nu e în sală pentru a-și face el antrenamentele, Severin lucrează atât cu oameni care vor să-și schimbe stilul de viață, cât și cu copii de la cluburi sportive de a căror pregătire fizică se ocupă.

Distribuie: